۱۶:۴۹ دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴
rightman.ir
گرنت های تحصیلی داخل و خارج از کشور
خانه » گوناگون » مسعود مولوی استارت آپ لامپ کاغذی برنامه دات آی آر قسمت چهارم

Rightman.ir

مسعود مولوی استارت آپ لامپ کاغذی برنامه دات آی آر قسمت چهارم

مسعود مولوی استارت آپ لامپ کاغذی برنامه دات آی آر قسمت چهارم

مسعود مولوی مخترع لامپ کاغذی در برنامه دات آی آر

لینک دانلود ۷۰ مگابایت

لامپ کاغذی چیست؟ این لامپ بصورت انعطاف پذیر و با مصرف برق بسیار کم است. اختراعی که صنعت برق را متحول کرد!

مروری بر گذشته و برخی از اختراعات دکتر مسعود مولوی

دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با دستیابی به فن آوری پیشرفته هوش مصنوعی سخنگو با قابلیت هماهنگ سازی تصاویر مجازی انسان توانست نام ایران را به عنوان پدر علم نوین هوش مصنوعی در جهان مطرح سازد.

مسعود مولوی با بیان این که بیش از ۵۰ اختراع اش در زمینه های تلویزیون هوشمند، هواپیمای هوشمند، کامپیوترهای هوشمند، هواپیمای جت بدون سرنشین و… مراحل ثبت نهایی را می گذراند، گفت: پروژه ساخت نخستین روبات انسان نمای هوشمند ایرانی و جهان از سال ۸۱ آغاز شد که طراحی و ساخت مدل آن با هزینه ای بالغ بر ۶۰ میلیون تومان صورت گرفت که ۹۸ درصد سیستم تعادلی این روبات به صورت مثبت عمل کرده و هم اکنون پروژه ساخت این روبات نیازمند مبلغی حدود ۳۰ میلیارد تومان است که بیش از ۶۰ درصد عملیات طراحی و ساخت این روبات به اتمام رسیده است.

مهندس مولوی افزود: در ساخت هواپیمای جت بدون سرنشین برمودا نیز مدلی طراحی شده که دارای قابلیت های بهره گیری از سلول های تامین کننده انرژی خورشیدی، کاهش ۹۸ درصد صداهای ناشی از پرواز و نیز قابلیت ناپدید شدن در رادار را دارد.

وی خاطرنشان کرد: با همکاری مرکز تحقیقات تیم روباتیک و مکاترونیک پارسه و استادان مجرب پژوهشکده علوم و فن آوری واحد نجف آباد، پس از دو سال کار، سامانه برخوردار از بانک اطلاعاتی پیشرفته بر روی کیت های هوشمند طراحی شده به طوری که توانایی فرمان پذیری با استفاده از صدای انسان و تفکیک و شناسایی صدای انسان حتی با لهجه های مختلف را دارد.

مخترع و پژوهشگر ایرانی خاطرنشان کرد: این فن آوری از سوی کمیته داوری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و هیات علمی واحد نجف آباد مورد بررسی قرار گرفت و از سوی مراجع عالی انفورماتیک کشور پس از بررسی های دقیق تایید و به ثبت رسید.

وی ادامه داد: با به کارگیری این سامانه می توان به هر وسیله رایانه ای و یا الکترونیکی نظیر تلویزیون با صدای خود دستور داده تا در مقابل گفت و گو، نظرخواهی و احوالپرسی از شما، پاسخی کاملا واضح و هوشمندانه دهد.

مهندس مولوی تصریح کرد: اگر تصویر هر انسانی مثل دوست یا شخص فوت شده ای را به سیستم بدهیم، این سیستم با نویز و صدای آن فرد به ما پاسخ داده و با ما حرف می زند.

وی با اشاره به اینکه این سامانه قابل نصب بر روی تمامی سیستم های رایانه ای، الکترونیکی و روباتیکی نظیر رایانه، تلویزیون، روبات های انسان نما، انواع هواپیما، بالگرد و… است، گفت: این سیستم نخستین نرم افزار پست الکترونیک و ویرایشگر است که برای استفاده از آن نیازی به تایپ فارسی نیست.مخترع و پژوهشگر واحد نجف آباد خاطرنشان کرد: تاکنون چندین موسسه و شرکت معروف جهان پیشنهاد چند میلیون دلاری برای خرید این دستاورد علمی داده اند.

وی با اشاره به اینکه دستیابی به فن آوری هوش مصنوعی گام بزرگی در جهت جنبش نرم افزاری در کشور است، گفت: قرار است در آینده نزدیک این دستاورد بزرگ علمی توسط یکی از مسوولان عالی رتبه کشور رونمایی شود.مهندس مولوی به دعوتنامه هایی از سوی جشنواره های بین المللی ژنو، مالزی، ارشمیدس در مسکو و… اشاره کرد و گفت: ۲۸ فروردین تا دوم اردیبهشت در جشنواره بین المللی ژنو و ۲۸ تا ۳۱ اردیبهشت در جشنواره مخترعان و پژوهشگران در کشور مالزی شرکت می کنم.

وی در ادامه خواستار حمایت های مادی و معنوی مسوولان از مخترعان و پژوهشگران کشور در جهت اعتلای نام جمهوری اسلامی ایران در بین کشورهای جهان شد.

مهندس مولوی در خاتمه از حمایت و تقدیر شد: دکتر جاسبی به دلیل دستیابی به این موفقیت از دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برای اختصاص اعتبار ویژه برای ادامه  فعالیت های پژوهشی اش خبر داد.

لینک خبر

منبع: آفرینش

اخبار مرتبط :

استارت آپ سیرو شرکت دانش بنیان در برنامه دات آی آر قسمت اول

استارت آپ دستگاه اکسیژن ساز خانگی شرکت دانش بنیان در برنامه دات آی آر قسمت دوم

حمید رضا عطائیان مدیر فنی استارت آپ ارتباطات هوشمند خودروئی برنامه دات آی آر قسمت سوم

ثبت شرکت دانش بنیان

دانش بنیان

انواع شرکت های دانش بنیان

بورس شرکت های دانش بنیان

ثبت پتنت شرکت های دانش بنیان پرداخت ۹۰ درصد هزینه

بورس شرکت های دانش بنیان تابلو اختصاصی در بازار بورس

اظهارنامه مالیاتی شرکت های دانش بنیان

شرکت های دانش بنیان تسهیلات گمرک

تسهیلات نظام وظیفه فعالان شرکت های دانش بنیان

تسهیلات نظام وظیفه

آیین نامه تاسیس شرکت دانش بنیان ابلاغ شد

شرکت های دانش بنیان امکان فعالیت در اماکن مسکونی

معافیت مالیاتی شرکت های دانش بنیان

تسهیلات گمرکی شرکت های دانش بنیان

قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان

بورس شرکت های دانش بنیان

فن بازار محصولات دانش بنیان حوزه سلامت

حمایت تسهیلات شرکت دانش بنیان

محصولات دانش بنیان کریدور خدمات صادرات محصولات دانش بنیان

تسهیلات طرح‌ شرکت های دانش بنیان فناور برای انتقال فناوری‌ از خارج از کشور

محدودیت فاصله از شهرهای بزرگ برای شرکت های دانش بنیان وجود ندارد

لینک های ویژه مرتبط با دانش بنیان

فرصت یکبار دری را می کوبد! برای از دست ندادن اخبار مشابه، مشترک شوید


Rightman.ir