۱۷:۰۰ دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴
rightman.ir
گرنت های تحصیلی داخل و خارج از کشور
خانه » دکتری » جایزه سفر دانشجویان دکتری برای ارائه مقاله در کنگره های بین المللی منتخب / ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی

Rightman.ir

جایزه سفر دانشجویان دکتری برای ارائه مقاله در کنگره های بین المللی منتخب / ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی

جایزه سفر دانشجویان دکتری برای ارائه مقاله در کنگره های بین المللی منتخب / ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی

ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی به دانشجویان دوره های دکتری رشته های مرتبط در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، کمک هزینه شرکت در کنگره های بین المللی علوم و فناوری های شناختی اعطا می کند.

پس از برگزاری اولین دوره جایزه سفر برای دانشجویان دکتری تخصصی (PhD) و تخصص بالینی ( رزیدنتی ) و استقبال خوب دانشجویان به اطلاع می رساند ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در آبان ماه سال ۹۴ قصد برگزاری دومین فراخوان جایزه سفر را دارد.

دانشجویان علاقمند فعال در حوزه های مرتبط با علوم و فناوری های شناختی در یکی از دانشگاه ها و موسسات داخلی کشور که حداقل یک پژوهش اصیل در جایگاه مولف اول، در حوزه های مرتبط با علوم شناختی داشته باشند می توانند برای ارائه مقاله در کنگره های منتخب ستاد اقدام نمایند.

برای این منظور دانشجویان متقاضی پس از ثبت نام در سایت ستاد بر طبق فراخوان اعلام شده (که در اول آبان ماه آغاز می‌گردد) با ارائه خلاصه مقاله خود می توانند از فرصت فراهم شده در این زمینه استفاده کنند. اسامی افراد پذیرفته شده حداکثر یک ماه پس از پایان مهلت ارسال مدارک (آخرین مهلت ۳۰ آبان ماه) و بر اساس نظر شورای مشترک آموزش و پژوهش ستاد اعلام می‌شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر و آیین نامه شرایط این حمایت به لینک زیر مراجعه نمایید.

لینک خبر

منبع: ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی

اخبار مرتبط : 

کمک هزینه سفر اعضای هیات علمی برای ارائه مقاله در کنگره های بین المللی منتخب / ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی

 

فرصت یکبار دری را می کوبد! برای از دست ندادن اخبار مشابه، مشترک شوید


Rightman.ir