۱۵:۱۳ دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴
rightman.ir
گرنت های تحصیلی داخل و خارج از کشور
خانه » گوناگون » حمایت از ثبت اختراع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

Rightman.ir

حمایت از ثبت اختراع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

ثبت اختراع – پژوهشگران عزيز و اساتيد محترم، تلاش زيادی برای چاپ يافته های تحقيقات خود به صورت مقاله، در مجلات علمی معتبر داخل و علی الخصوص خارج از کشور به عمل می آورند. ضمن تقدير از اين تلاش ها، که در سال های اخير سرعت و روند خوبی را پيدا کرده و به عنوان توان توليد علم کشور تلقی می گردد و انشاء الله با سرعت بيشتری ادامه پيدا خواهد کرد، ذکر اين نکته لازم است که از نتايج و اطلاعات يافته های علمی در اين مقالات، که نتيجه پژوهش های کاربردی است، کشورهای ديگر بيش از ما بهره می گيرند، در حالی که محققين و کشور در استفاده از مزايای يافته های علمی از استحقاق بالاتری برخوردارند. بدين منظور بايستی قبل از چاپ مقالات و افشای اطلاعات آنها قدم هایی در جهت ثبت يافته های علمی محققين به عمل آيد، که متاسفانه در کشور، صاحب تجربه اندکی در اين زمينه هستيم.

صندوق، تسهيلات مادی قابل توجهی برای ثبت اختراعات و يافته های پژوهشگران فراهم آورده است. ضمن اينکه صندوق، با استفاده از اساتيد صاحبنظر در حقوق IP ، راهنمای های لازم را به اساتيد و پژوهشگران، جهت ثبت به عمل می آورد.

آمار اختراعات تحت حمايت صندوق به شرح زير است (تا تاريخ ۹۳/۲/۱۱):

تعداد شرح
۴۶۲ کل تقاضاهای دريافتی
۶۱ در دست بررسی و داوری
۲۶۵ مردود، مسکوت، انصرافی، بدون اولويت
۳۶ در حال فايل شدن
۷۹ فايل شده، در حال ثبت نهایی
۲۱ ثبت نهایی شده

ليست اختراعات فايل شده و ثبت شده بين المللی تحت حمايت صندوق در اين صفحه آمده است.

نحوه درخواست ثبت اختراع:

لطفا براي ارسال طرح، صرفا از پيوند هاي تعبيه شده در ابتدای اين صفحه استفاده نماييد. صندوق از بررسی طرح هایی که از طريق پست الکترونيک و يا پست معمولی ارسال شوند معذور است.

مخترعان ارجمندی که از طریق سامانه مدیریت پژوهش و فناوری صندوق، موفق به ارسال پرسشنامه های ارزیابی اختراعات برای ثبت بین المللی نمی شوند، می‌توانند پس از دانلود و تکمیل پرسشنامه های مربوطه، از طریق نشانی  الکترونیکی  [email protected] ، فرم های مربوطه را به کارگروه ثبت بین المللی اختراعات صندوق ارسال نمایند.

فرم تقاضای ثبت بین‌المللی اختراع

ارسال و پیگیری درخواست ثبت بین المللی اختراع

لینک خبر

منبع: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور – معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

 

فرصت یکبار دری را می کوبد! برای از دست ندادن اخبار مشابه، مشترک شوید


Rightman.ir

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*