بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران ، در تاریخ ۲۲ و ۲۳ مهر ماه ۹۴ ، توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود.
تاریخ های مهم
آخرین مهلت ارسال مقاله : ۳۱ مرداد ماه ۹۴
اعلام نتایج داوری مقاله : ۲۰ شهریور ماه ۹۴
آخرین مهلت تکمیل ثبت نام : ۱۵ مهر ماه ۹۴
زمان برگزاری کنگره : ۲۲ و ۲۳ مهر ماه ۹۴
محور های کنگره
– روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
– روش های نوین پایش کیفیت در صنایع غذایی
– نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
– میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
– مدل سازی در فرآیند های مواد غذایی
– غذا های عملگرا
– غنی سازی مواد غذایی
– جایگزین های طبیعی افزودنی های سنتزی
– ریزپوشانی در صنایع غذایی
– بسته بندی های نوین مواد خوراکی
– فرآوری پسماند های صنایع غذایی
– سایر پژوهش ها در صنایع غذایی
دبیرخانه کنگره
نشانی : خراسان رضوی ، قوچان ، کیلومتر ۴ جاده قوچان مشهد ، مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
تلفن : ۹ – ۴۷۰۱۱۰۰۱ – ۰۵۱
پست الکترونیک : [email protected]
اعتبار و صحت سنجی کنگره
بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران ، در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان (این لینک) اطلاع رسانی شده است.
لینک بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران
رایتمن آزمون دکتری کنکور کارشناسی ارشد آزاد 95 96 جذب هیات علمی نتایج آزمون منابع کنکور دکتری کارشناسی ارشد فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد پی اچ دی کنفرانس همایش فرصت مطالعاتی بورسیه اپلای ادامه تحصیل مقاله پایان نامه


