۱:۱۷ چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴
rightman.ir
گرنت های تحصیلی داخل و خارج از کشور
خانه » conferences » بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران

Rightman.ir

بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران

بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران ، در تاریخ ۲۲ و ۲۳ مهر ماه ۹۴ ، توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود.

تاریخ های مهم 

آخرین مهلت ارسال مقاله :  ۳۱ مرداد ماه ۹۴ 

اعلام نتایج داوری مقاله :  ۲۰ شهریور ماه ۹۴ 

آخرین مهلت تکمیل ثبت نام :  ۱۵ مهر ماه ۹۴ 

زمان برگزاری کنگره :  ۲۲ و ۲۳ مهر ماه ۹۴ 

محور های کنگره 

– روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

– روش های نوین پایش کیفیت در صنایع غذایی

– نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی

– میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

– مدل سازی در فرآیند های مواد غذایی

– غذا های عملگرا

– غنی سازی مواد غذایی

– جایگزین های طبیعی افزودنی های سنتزی

– ریزپوشانی در صنایع غذایی

– بسته بندی های نوین مواد خوراکی

– فرآوری پسماند های صنایع غذایی

– سایر پژوهش ها در صنایع غذایی

دبیرخانه کنگره 

نشانی : خراسان رضوی ، قوچان ، کیلومتر ۴ جاده قوچان مشهد ، مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

تلفن :    ۹ – ۴۷۰۱۱۰۰۱ – ۰۵۱

پست الکترونیک :     [email protected]

اعتبار و صحت سنجی کنگره 

بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران ، در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان (این لینک) اطلاع رسانی شده است.

لینک بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران

ثبت اطلاعات کنفرانس ، کنگره ، همایش های ملی و بین المللی در رایتمن conference بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران

فرصت یکبار دری را می کوبد! برای از دست ندادن اخبار مشابه، مشترک شوید


Rightman.ir