کنگره علوم و صنایع غذایی ایران بیست و چهارمین دوره ، در تاریخ ۲۷ تا ۲۹ مهر ماه ۹۵ ، توسط دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود.
تاریخ های مهم
۳۱ تیر ماه ۹۵
زمان برگزاری کنگره : ۲۷ تا ۲۹ مهر ماه ۹۵
محور های کنگره
- کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
- روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک
- کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
- ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
- امنیت و ایمنی مواد غذایی
- بحران آب و صنایع غذایی
- غنیسازی مواد غذایی
- نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
- فرمولاسیون مواد غذایی
- صنایع فرآوردههای گوشتی
- صنایع فرآوردههای غلات
- صنایع بستهبندی مواد غذایی
- صنایع فرآوردههای لبنی
- صنایع روغن
- سایر پژوهشهای نوین در صنایع غذایی
دبیرخانه کنگره
نشانی دبیرخانه کنگره: تهران، اشرفی اصفهانی، مرزداران، خیابان ابراهیمی، برج الوند، طبقه پنجم شمالی، واحد ۵۰۲ ، کد پستی: ۱۴۶۳۷۳۸۹۹۷
تلفن: ۰۲۱۴۴۲۹۳۴۵۰ – ۰۲۱۴۴۲۹۳۴۵۵ – ۰۲۱۴۴۲۹۳۴۵۹
تلفکس: ۰۲۱۴۴۲۹۳۴۱۴
نشانی پست الکترونیکی : [email protected]
اعتبار و صحت سنجی
کنگره علوم و صنایع غذایی ایران بیست و چهارمین دوره ، در سایت دانشگاه تربیت مدرس (این لینک) اطلاع رسانی شده است.
لینک کنگره علوم و صنایع غذایی ایران بیست و چهارمین دوره
رایتمن آزمون دکتری کنکور کارشناسی ارشد آزاد 95 96 جذب هیات علمی نتایج آزمون منابع کنکور دکتری کارشناسی ارشد فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد پی اچ دی کنفرانس همایش فرصت مطالعاتی بورسیه اپلای ادامه تحصیل مقاله پایان نامه


