۱۱:۰۹ دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴
rightman.ir
گرنت های تحصیلی داخل و خارج از کشور
خانه » conferences » کنگره علوم و صنایع غذایی ایران بیست و چهارمین دوره

Rightman.ir

کنگره علوم و صنایع غذایی ایران بیست و چهارمین دوره

کنگره علوم و صنایع غذایی ایران بیست و چهارمین دوره ، در تاریخ ۲۷ تا ۲۹ مهر ماه ۹۵ ، توسط دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود.

تاریخ های مهم 

  ۳۱ تیر ماه ۹۵

زمان برگزاری کنگره :  ۲۷ تا ۲۹ مهر ماه ۹۵

محور های کنگره 

  • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  • روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند، پری‌بیوتیک و پروبیوتیک
  • کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذایی
  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • بحران آب و صنایع غذایی
  • غنی‌سازی مواد غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • فرمولاسیون مواد غذایی
  • صنایع فرآورده‌های گوشتی
  • صنایع فرآورده‌های غلات
  • صنایع بسته‌بندی مواد غذایی
  • صنایع فرآورده‌های لبنی
  • صنایع روغن
  • سایر پژوهش‌های نوین در صنایع غذایی

دبیرخانه کنگره 

نشانی دبیرخانه کنگره: تهران، اشرفی اصفهانی، مرزداران، خیابان ابراهیمی، برج الوند، طبقه پنجم شمالی، واحد ۵۰۲ ، کد پستی: ۱۴۶۳۷۳۸۹۹۷

تلفن: ۰۲۱۴۴۲۹۳۴۵۰ – ۰۲۱۴۴۲۹۳۴۵۵ – ۰۲۱۴۴۲۹۳۴۵۹

تلفکس: ۰۲۱۴۴۲۹۳۴۱۴

نشانی پست الکترونیکی :     [email protected]

اعتبار و صحت سنجی 

کنگره علوم و صنایع غذایی ایران بیست و چهارمین دوره ، در سایت دانشگاه تربیت مدرس (این لینک) اطلاع رسانی شده است.

لینک کنگره علوم و صنایع غذایی ایران بیست و چهارمین دوره

ثبت اطلاعات کنفرانس ، کنگره ، همایش های ملی و بین المللی در رایتمن conference کنگره علوم و صنایع غذایی ایران بیست و چهارمین دوره

فرصت یکبار دری را می کوبد! برای از دست ندادن اخبار مشابه، مشترک شوید


Rightman.ir