۱۲:۱۷ دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴
rightman.ir
گرنت های تحصیلی داخل و خارج از کشور
خانه » جذب هیات علمی » ورود 3000 بورسیه به دانشگاه بدون رعایت ضوابط علمی/ سه راه برخورد با بورسیه های دارای معدل 12

Rightman.ir

ورود 3000 بورسیه به دانشگاه بدون رعایت ضوابط علمی/ سه راه برخورد با بورسیه های دارای معدل 12

بورسیه – مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی درباره ورود به دانشگاه 3 هزار دانشجوی بورسیه بدون رعایت ضوابط کامل علمی گفت: درباره این دانشجویان 3 راه را پیش رو داریم که در حال بررسی آنها هستیم.

عبدالرحیم نوه ابراهیم درباره پذیرش 3 هزار بورسیه که بدون رعایت استاندارد های لازم وارد دانشگاه ها شده اند، گفت: پس از ورود این بورسیه ها به آموزش عالی، دانشگاه ها معترض شدند.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی اظهار داشت: این دانشجویان در زمان پذیرش شان مجوز قانونی برای تحصیل دریافت کرده اند، اما در فرایند این پذیرش، استاندارد ها رعایت نشده و مصاحبه هایی که باید توان علمی داوطلبان را بسنجد دارای این ویژگی نبوده اند. در نتیجه دانشجویان ضعیف معرفی شدند.

نوه ابراهیم با بیان اینکه برخی از این افراد با معدل 12 دارای شرایط استفاده از بورسیه شده اند، اضافه کرد: نگرانی ورود این دانشجویان به دانشگاه ها، در آینده بیشتر خواهد شد. به این دلیل که طی چند سال آینده تبدیل به یک عضو هیات علمی خواهند شد.

این مقام مسئول وزارت علوم، درباره انتخاب های وزارت علوم در خصوص برخورد با این دانشجویان گفت: توقف تحصیل، برگزاری دوره های ویژه، یا دریافت مدرک بدون داشتن حق هیات علمی شدن، انتخاب هایی است که وزارت علوم می تواند داشته باشد و هم اکنون این مباحث در مرحله بحث و بررسی قرار دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

 

فرصت یکبار دری را می کوبد! برای از دست ندادن اخبار مشابه، مشترک شوید


Rightman.ir

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*