سومین همایش علوم و صنایع غذایی ، در تاریخ ۱۸ الی ۲۰ شهریور ماه ۹۴ ، در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.
تاریخ های مهم
آخرین مهلت ارسال چکیده مقاله : ۱۵ خرداد ماه ۹۴
زمان اعلام داوری نتایج خلاصه مقاله ها : ۳۱ خرداد ماه ۹۴
آخرین مهلت ارسال مقاله کامل : ۱۵ مرداد ماه ۹۴
آخرین مهلت ثبت نام در همایش : ۱۵ مرداد ماه ۹۴
زمان برگزاری همایش : ۱۸ الی ۲۰ شهریور ماه ۹۴
محور های همایش
ارتقاء ایمنی غذا
روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
سلامت ، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
غذا های فراسودمند ، پری بیوتیک ، و پروبیوتیک و امنیت غذایی
استفاده از پسماند های صنایع غذایی و کنترل آلاینده های زیست محیطی غذا
آلاینده ها ، باقیمانده ها و موانع صادرات
افزودنی های مواد غذایی و روش های کاهش آنها
رونق صنعت غذا
نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
بهرهوری مصرف انرژی در صنایع غذایی
فرمولاسیون مواد غذایی
صنایع فرآورده های لبنی
صنایع فرآورده های گوشتی
صنایع فرآورده های غلات
صنایع بسته بندی مواد غذایی
دبیرخانه همایش
آدرس : اصفهان ، دانشگاه صنعتی اصفهان ، دانشکده کشاورزی ، گروه صنایع غذایی
تلفاکس : ۳۳۹۱۳۳۲۱ – ۰۳۱
تلفن همراه : ۰۹۱۳۹۲۶۶۳۷۷
پست الکترونیک : [email protected]
اعتبار و صحت سنجی همایش
سایت سومین همایش علوم و صنایع غذایی (http://foodcongress2015.iut.ac.ir) ، زیر دامنه سایت دانشگاه صنعتی اصفهان (http://www.iut.ac.ir) می باشد.
لینک سومین همایش علوم و صنایع غذایی
رایتمن آزمون دکتری کنکور کارشناسی ارشد آزاد 95 96 جذب هیات علمی نتایج آزمون منابع کنکور دکتری کارشناسی ارشد فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد پی اچ دی کنفرانس همایش فرصت مطالعاتی بورسیه اپلای ادامه تحصیل مقاله پایان نامه


