۱۶:۴۹ دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴
rightman.ir
گرنت های تحصیلی داخل و خارج از کشور
خانه » پایان نامه » اولویت های تحقیقاتی مرکز تحقیقات سلامت مواد اولیه غذایی و آرایشی بهداشتی سال ۹۴

Rightman.ir

اولویت های تحقیقاتی مرکز تحقیقات سلامت مواد اولیه غذایی و آرایشی بهداشتی سال ۹۴

اولویت های تحقیقاتی مرکز تحقیقات سلامت مواد اولیه غذایی و آرایشی بهداشتی سال ۹۴

۱-   استفاده از فناوری های نوین در بهبود بسته بندی و نگهداری دراز مدت مواد غذایی

۲-   استفاده از فناوری های نوین در بهبود کیفیت محصولات تولیدی کارخانجات مواد غذایی

۳-   بهبود استاندارد ها برای پایش سموم ، فلزات سنگین و آنتی بیوتیک ها، هورمون ها و سایر مواد مضر در موادی که به مصرف تغذیه و سلامت جامعه می رسند.

۴-   بهبود استاندارد ها برای پایش آلودگی های میکروبی در صنایع غذایی آرایشی و بهداشتی و صنایع بسته بندی

۵-   توسعه دانش و فن آوری در زمینه استفاده از گیاهان دارویی

۶-   انجام تحقیقات در زمینه مقاومت های دارویی و حامل های ژنی مقاومت دارویی

۷-   بررسی شاخص های شیمیایی ، فیزیکی ، میکروبی و فلزات سنگین و باقیمانده سموم در مواد وارداتی اولیه آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی و غذایی

۸-   بررسی شرایط نگهداری کالا در گمرکات استان هرمزگان

۹-   بررسی آلاینده های مواد غذایی از زمان ورود به گمرکات تا عرضه در بازار

۱۰-   بررسی فراوانی و علل مسمومیت های غذایی

۱۱-   بررسی ژن های مقاومت به آفت کش ها و سموم در آفات کشاورزی

۱۲-   بررسی آگاهی و نگرش و عملکرد و میزان استفاده از لوازم بهداشتی – آرایشی در جامعه

۱۳-   شناسایی مشکلات استانی مربوط به سلامت و امنیت غذایی و ارائه راهکار جهت رفع این مشکلات

۱۴-   بررسی باقیمانده سموم و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی تولید شده در استان

۱۵-   بررسی سلامت مواد غذایی مصرفی در استان نظیر آب های آشامیدنی ، کیفیت نان و…

۱۶-   بررسی سلامت آبزیان مورد استفاده در تغذیه افراد

۱۷-   بررسی نقش موجودات و گیاهان دریایی در پزشکی و درمان بیماری ها

لینک ۱ خبر

لینک ۲ خبر

منبع: مرکز تحقیقات سلامت مواد اولیه غذایی و آرایشی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

اخبار مرتبط :

حمایت از پایان نامه ها

اولویت های پژوهشی

 

فرصت یکبار دری را می کوبد! برای از دست ندادن اخبار مشابه، مشترک شوید


Rightman.ir