اولویت های تحقیقاتی مرکز تحقیقات سلامت مواد اولیه غذایی و آرایشی بهداشتی سال ۹۴
۱- استفاده از فناوری های نوین در بهبود بسته بندی و نگهداری دراز مدت مواد غذایی
۲- استفاده از فناوری های نوین در بهبود کیفیت محصولات تولیدی کارخانجات مواد غذایی
۳- بهبود استاندارد ها برای پایش سموم ، فلزات سنگین و آنتی بیوتیک ها، هورمون ها و سایر مواد مضر در موادی که به مصرف تغذیه و سلامت جامعه می رسند.
۴- بهبود استاندارد ها برای پایش آلودگی های میکروبی در صنایع غذایی آرایشی و بهداشتی و صنایع بسته بندی
۵- توسعه دانش و فن آوری در زمینه استفاده از گیاهان دارویی
۶- انجام تحقیقات در زمینه مقاومت های دارویی و حامل های ژنی مقاومت دارویی
۷- بررسی شاخص های شیمیایی ، فیزیکی ، میکروبی و فلزات سنگین و باقیمانده سموم در مواد وارداتی اولیه آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی و غذایی
۸- بررسی شرایط نگهداری کالا در گمرکات استان هرمزگان
۹- بررسی آلاینده های مواد غذایی از زمان ورود به گمرکات تا عرضه در بازار
۱۰- بررسی فراوانی و علل مسمومیت های غذایی
۱۱- بررسی ژن های مقاومت به آفت کش ها و سموم در آفات کشاورزی
۱۲- بررسی آگاهی و نگرش و عملکرد و میزان استفاده از لوازم بهداشتی – آرایشی در جامعه
۱۳- شناسایی مشکلات استانی مربوط به سلامت و امنیت غذایی و ارائه راهکار جهت رفع این مشکلات
۱۴- بررسی باقیمانده سموم و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی تولید شده در استان
۱۵- بررسی سلامت مواد غذایی مصرفی در استان نظیر آب های آشامیدنی ، کیفیت نان و…
۱۶- بررسی سلامت آبزیان مورد استفاده در تغذیه افراد
۱۷- بررسی نقش موجودات و گیاهان دریایی در پزشکی و درمان بیماری ها
منبع: مرکز تحقیقات سلامت مواد اولیه غذایی و آرایشی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
اخبار مرتبط :
رایتمن آزمون دکتری کنکور کارشناسی ارشد آزاد 95 96 جذب هیات علمی نتایج آزمون منابع کنکور دکتری کارشناسی ارشد فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد پی اچ دی کنفرانس همایش فرصت مطالعاتی بورسیه اپلای ادامه تحصیل مقاله پایان نامه

