سیزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی ، با حضور ۵۰ شرکت تولید کننده داخلی در مشهد برپا می شود.
زمان برگزاری نمایشگاه : ۱۲ لغایت ۱۴ آذر ماه ۹۳
ساعت بازدید : ۱۰ الی ۱۷
آدرس : مشهد ، هتل هما ۱
The 13th Exhibition of Medical Equipment
December 3-5, 2015
Homa Hotel 1, Mashhad
رییس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این نمایشگاه در قالب تجهیزات دندانپزشکی ، آزمایشگاهی ، دارویی ، بیمارستانی ، بهداشتی و صنعت سلامت ، به مدت سه روز در هتل همای مشهد برگزار خواهد شد.
دکتر علیرضا عطاران آشنایی کادر درمانی ، پزشکان و مدیران و روسای بیمارستان ها با تجهیزات و ملزومات پزشکی تولید داخل، افزایش ارتباط میان مصرف کننده و تولید کننده و آشنایی با کیفیت کالاهای ایرانی را از جمله اهداف برپایی این نمایشگاه برشمرد.
دکتر عطاران خاطر نشان کرد: در حاشیه برپایی این نمایشگاه ، دو کارگاه آموزشی (کد دار) تجهیزات پزشکی شامل کاربرد دستگاه های تنفسی و سیستم های دستگاه های رادیولوژی دیجیتال و پکس ، ویژه گروه های هدف برگزار می شود.
دکتر عطاران افزود: برپایی دو غرفه شامل معرفی توانمندی ها، و اقدامات معاونت درمان و غذا و دارو و دستاورد های پژوهشی تجهیزات و ملزومات پزشکی ، از دیگر برنامه های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نمایشگاه به شمار می رود.
دکتر سید سعید سعیدی مدیر اقتصاد درمان ، استاندارد و فناوری های سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با اشاره به اینکه این نمایشگاه با همکاری مشترک معاونت درمان و غذا و دارو برپا می شود اظهار داشت: به طور حتم برپایی این نمایشگاه ، فرصتی مناسب را برای پزشکان و مسئولان بیمارستان ها فراهم می کند تا بتوانند ضمن تبادل نظر با تولید کنندگان، خواسته های خود را نیز انتقال دهند.
رویکرد وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی حمایت از تولید کنندگان داخلی است
رییس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با اشاره به اینکه رویکرد اصلی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ، حمایت از تولید کنندگان داخلی است، اظهار داشت: به همین منظور تمامی شرکت های حاضر در این نمایشگاه داخلی بوده و توانمندی ها و تولیدات خود را به طور مستقیم در معرض دید گروه های درمانی و مسئولان بیمارستان ها خواهند گذاشت.
کاهش هزینه های مصرفی و قیمت ملزومات پزشکی با اجرای برنامه تحول نظام سلامت
دکتر عطاران با اشاره به اینکه اداره تجهیزات پزشکی یکی از حوزه های مهم در اجرایی شدن برنامه تحول نظام سلامت و دستیابی به اهداف این برنامه که همان جلوگیری از ارجاع بیماران به خارج از بیمارستان است می باشد اظهار داشت: بر اساس اعلام مسئولان وزارت بهداشت اجرای این برنامه و تامین ملزومات پزشکی مصرفی بیمار در داخل بیمارستان ها علاوه بر کاهش قیمت ها، بیش از یک هزار میلیارد تومان صرفه جویی در بر داشته است.
ارسال لیست تجهیزات پزشکی سرمایه ای مورد نیاز به وزارت بهداشت
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که “دانشگاه چه برنامه ای برای تامین تجهیزات پزشکی سرمایه ای برای بیمارستانهای زیر پوشش دارد” اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی های وزارت بهداشت، خرید و تامین تجهیزات سرمایه ای به صورت متمرکز انجام می شود و در این راستا، لیست تجهیزات مورد نیاز بیمارستانها به ارزش یک صد میلیارد تومان تهیه و به وزارت ارسال شده است.
دکتر عطاران خاطر نشان کرد: کارشناسی تجهیزات مورد نیاز در وزارت بهداشت انجام و سهمیه هر دانشگاه مشخص شده و امیدواریم تا پایان امسال تجهیزات سرمایه ای مورد نیاز بیمارستانها تامین شود.
بازرسی از کارگاه های تولید تجهیزات پزشکی و تست ضریب ایمنی
دکتر عطاران با اشاره به اینکه با تصمیم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از ابتدای امسال اداره تجهیزات پزشکی از معاونت درمان به معاونت غذا و دارو منتقل شده اظهار داشت: تهیه چارت اداره تجهیزات پزشکی و تعیین شرح وظایف امور بازرگانی، امور نگهداشت، امور آموزش و پژوهش، بانکهای اطلاعاتی و همچنین ملزومات پزشکی از جمله اقدامات انجام شده در این مدت به شمار می رود.
دکتر عطاران خاطر نشان کرد: انجام بازرسی های دوره ای بر تولید ملزومات پزشکی در استان و گسترش نظارت ها از مرحله تولید تا مصرف و همچنین تست ضریب ایمنی تجهیزات پزشکی از اولویت های کاری این اداره در شش ماهه دوم سال جاری است.
منبع: پایگاه خبری – اطلاع رسانی خراسان رضوی
رایتمن آزمون دکتری کنکور کارشناسی ارشد آزاد 95 96 جذب هیات علمی نتایج آزمون منابع کنکور دکتری کارشناسی ارشد فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد پی اچ دی کنفرانس همایش فرصت مطالعاتی بورسیه اپلای ادامه تحصیل مقاله پایان نامه

