راه اندازی رشته نانو زیست فناوری و مشاوره مامایی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس
در جلسه شورای دانشگاه که بیست و دوم دی ماه ۹۳ در سالن شورا برگزار شد، راه اندازی رشته نانو زیست فناوری و مشاوره مامایی در مقطع کارشناسی ارشد به تصویب رسید.
در این جلسه، دکتر سعید مینایی مدیر برنامه ریزی، گسترش و بازنگری دانشگاه به ارائه گزارشی از نتایج بررسی کمیته منتخب درباره راه اندازی رشته مشاوره مامایی و نانو زیست فناوری در مقطع کارشناسی ارشد پرداخت.
وی به ضرورت ایجاد رشته مشاوره مامایی ، ضرورت همکاری یک عضو هیات علمی در رشته روان شناسی در این گروه و حذف تدریجی رشته مامایی به دلیل پذیرش بیش از حد سایر دانشگاه ها در این رشته و افزایش فارغ التحصیلان آن بیش از نیاز جامعه اشاره کرد.
در ادامه دکتر احمدی، دکتر محمدزاده، دکتر محمدی، دکتر مومنی، دکتر شکیب و دکتر جلالی مطالبی را عنوان کردند.
دکتر احمدی سرپرست دانشگاه خاطر نشان کرد: یک گروه نمی تواند بیشتر از دو رشته را برگزار کند و گروه مامایی باید طی چند سال آینده، نسبت به بودن و یا نبودن رشته مامایی و مشاوره مامایی تصمیم گیری نماید و تمرکز سرمایه انسانی، مالی و تجهیزاتی خود را روی یک رشته قرار دهد.
پس از جمع بندی نظرات اعضای شورا، راه اندازی رشته مشاوره مامایی در مقطع کارشناسی ارشد به رای گیری گذاشته شد و با اکثریت آرا به تصویب رسید.
در ادامه، دکتر مینایی به ضرورت راه اندازی رشته نانو زیست فناوری اشاره کرد و گفت: این رشته در دانشگاه در مقطع دکتری دانشجو می پذیرد و راه اندازی این رشته در مقطع کارشناسی ارشد منوط به کاهش ظرفیت پذیرش در مقطع دکتری ظرف ۵ سال آینده می باشد.
سپس دکتر سیفی، دکتر شجاع الساداتی، دکتر محمدزاده، دکتر خواجه و دکتر جلالی نظرات و پیشنهادهای خود را در این زمینه بیان کردند.
در پایان، موضوع راه اندازی رشته نانو زیست فناوری در مقطع کارشناسی ارشد به اتفاق آرا تصویب شد.
منبع: دانشگاه تربیت مدرس
رایتمن آزمون دکتری کنکور کارشناسی ارشد آزاد 95 96 جذب هیات علمی نتایج آزمون منابع کنکور دکتری کارشناسی ارشد فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد پی اچ دی کنفرانس همایش فرصت مطالعاتی بورسیه اپلای ادامه تحصیل مقاله پایان نامه

