۲۲:۴۲ شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۴
rightman.ir
گرنت های تحصیلی داخل و خارج از کشور
خانه » گوناگون » موفقیت پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد : دستیابی به روش نوین درمان سرطان سینه‎

Rightman.ir

موفقیت پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد : دستیابی به روش نوین درمان سرطان سینه‎

موفقیت پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد : دستیابی به روش نوین درمان سرطان سینه‎

محقق دانشگاه علوم پزشکی مشهد در یک طرح تحقیقاتی موفق به دستیابی به روش نوین درمانی در درمان سرطان سینه شد.

این طرح تحقیقاتی به همت دکتر رامین صادقی دانشیار گروه پزشکی هسته ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرا در آمده است و مقاله آن نیز در بیستمین جشنواره تحقیقاتی پزشکی رازی به عنوان برگزیده دوم گروه بالینی مورد تقدیر قرار گرفت.

دکتر رامین صادقی ، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، در این زمینه اظهار داشت: در این طرح، میزان توافق زیربغلی تزریق سطحی و عمقی رادیودارو ها برای پیدا کردن غده لنفاوی پیشاهنگ و نقشه برداری لنفی در بیماران مبتلا به سرطان سینه مورد بررسی قرار گرفته است.

پژوهشگر مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در این تحقیق به این نتیجه رسیدیم که توافق سطحی و عمقی تزریقات بالا است و ما می توانیم از تزریق سطحی ماده رادیواکتیو به جای تزریق عمقی استفاده کنیم.

دکتر رامین صادقی با اشاره به اینکه  این روش در حال حاضر برای مبتلایان به سرطان سینه استفاده می شود و انجام دادن آن بسیار ساده تر و با هزینه کمتر صورت می گیرد، خاطر نشان کرد: با استفاده از این روش، درد بیمار بسیار کمتر و سرعت کار بیشتر می شود.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: این روش یکی از مراحل درمان سرطان سینه است که طی آن میزان درگیری زیربغل با سرطان مشخص می شود؛ پیش از این، زیربغل را خالی می کردند که سبب بروز عوارضی برای بیمار می شد؛ اما در حال حاضر بر اساس استانداردهای جهانی ، نباید زیربغل خالی شود و تا آنجایی که ممکن است باید بیوبسی زیربغل پیشاهنگ صورت گیرد که با استفاده از این روش می توان این کار را انجام داد.

دکتر صادقی گفت: در حال حاضر دیگر نیازی به تزریق عمقی نیست و در کشورهای پیشرفته این روش استفاده نمی شود و تزریق سطحی بکار می رود. این مطالعه نیز به استانداردسازی و بومی سازی این روش کمک کرده است.

دکتر صادقی افزود: پس از اینکه تشخیص سرطان سینه داده شد، مرحله بعدی جراحی است که می توان با استفاده از این روش، روز قبل از جراحی ، تزریق سطحی رادیودارو ها را انجام داد و سپس جراحی صورت بگیرد.

لینک خبر

منبع: پایگاه خبری – اطلاع رسانی وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد

 

فرصت یکبار دری را می کوبد! برای از دست ندادن اخبار مشابه، مشترک شوید


Rightman.ir