۱۹:۰۳ یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴
rightman.ir
گرنت های تحصیلی داخل و خارج از کشور
خانه » دکتری » دانشگاه علوم پزشکی مشهد / پذیرش دانشجو دوره MD – PhD

Rightman.ir

دانشگاه علوم پزشکی مشهد / پذیرش دانشجو دوره MD – PhD

دانشگاه علوم پزشکی مشهد / پذیرش دانشجو دوره MD – PhD

در راستای اجرای آیین نامه آموزشی دوره MD – PhD مصوب چهل و دومین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی ، دانشکده پزشکی مشهد برای چهارمین دوره از بین واجدین شرایط اقدام به پذیرش دانشجو می نماید.

واجدین شرایط از بین دانشجویان پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی کشور که مقطع کارآموزی را گذرانده اند و دارای شرایطی از جمله کسب معدل بالاتر از ۱۶ در مقطع علوم پایه ، با کسب حداقل ۸۰% از نمره میانگین نمرات ۵% اول دانشگاه در آزمون جامع علوم پایه ، کسب معدل بالاتر از ۱۶ در مقاطع پاتوفیزیولوژی و کاراموزی با کسب حداقل ۸۰% از نمره میانگین نمرات ۵%  اول دانشگاه در آزمون جامع پیش کارورزی،کسب معدل کل بالاتر از ۱۵ در مقاطع علوم پایه، پاتوفیزیولوژی و کارآموزی ، نداشتن مشکلات آموزشی اعم از مردودی در دروس و مشروطی دارند می توانند در این دوره شرکت داشته باشند.

دانشجویان می بایست تا شروع دوره PhD (بهمن ماه ۹۴) حداقل کارورزی چهار بخش ماژور ( داخلی ، جراحی ، کودکان و زنان و زایمان ) را گذرانده باشند.

این دوره پذیرش در دوره های انفورماتیک پزشکی ، باکتری شناسی پزشکی ، پزشکی مولکولی ، زیست فناوری پزشکی علوم تشریحی ، علوم تغذیه ، فیزیک پزشکی ، ایمنی شناسی پزشکی ، فارماکولوژی ، فیزیولوژی پزشکی ، ژنتیک پزشکی و بیوشیمی بالینی برگزار می شود.

مهلت نام نویسی از اول تا ۲۰ آذر ماه ۹۴ است و داوطلبان می توانند برای نام نویسی به اداره آموزش دانشکده پزشکی واقع در پردیس دانشگاه مراجعه کنند.

داوطلبین واجد شرایط به مرحله مصاحبه علمی- تخصصی معرفی می گردند. ملاک پذیرش نهایی بر اساس ۸۰% و ۲۰% نمره مصاحبه بوده و اولویت با رتبه های برتر خواهد بود.

پذیرفته شدگان دوره از حمایت و مساعدت های آموزشی و اداری برخوردار خواهند بود. و به دانش آموختگان این دوره، دانشنامه MD و PhD اعطا می شود و دانش آموختگان می توانند از مزایای دانش آموختگان دوره های دکترای تخصصی (PhD) و دانش آموختگان دوره دکتری عمومی پزشکی استفاده کنند.

لینک خبر

منبع: دانشگاه علوم پزشکی مشهد

اخبار مرتبط : 

دکتری پژوهش محور دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) (PhD by Research)

دکتری پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت

دکتری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مرکز تحقیقات ژنتیک (PhD by Research)

دکتری

 

فرصت یکبار دری را می کوبد! برای از دست ندادن اخبار مشابه، مشترک شوید


Rightman.ir