۱۴:۰۳ دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴
rightman.ir
گرنت های تحصیلی داخل و خارج از کشور
خانه » جذب هیات علمی » جذب هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای از طریق وزارت علوم

Rightman.ir

جذب هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای از طریق وزارت علوم

جذب هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای از طریق وزارت علوم

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای با اشاره به فرایند تطبیق کادر آموزشی این دانشگاه با اعضای هیات علمی اظهار کرد: تا پایان سال حدود ۱۰۰۰ عضو هیات علمی فنی خواهیم داشت.

دکتر مسعود شفیعی در مراسم طرح تطبیق کادر آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای با اعضای هیات علمی با اشاره به انتقال دانشگاه فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش به وزارت علوم اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای از زیر مجموعه وزارت آموزش پرورش خارج شده و به وزارت علوم پیوست اما هنوز ساختار وزارت آموزش و پرورش را حفظ کرده و مرکب از مدرس ، هنر آموز ، دبیر و غیره بود. در صورتی که کادر آموزشی دانشگاه ها شامل مربی، استادیار، دانشیار و استاد تمام می‌شود.

وی با اشاره به فرایند تطبیق کادر آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای با اعضای هیئت علمی اظهار کرد: این تطبیق باعث ارتقای انگیزه کادر آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای شده است و حفظ پسوند فنی در درجات علمی افراد نشان دهنده مهارت محور بودن آنها است.

از سوی دیگر افراد پس از اینکه با اعضای هیئت علمی تطبیق داده می‌شوند باید در کارهای تحقیقاتی طرح‌های تحقیقاتی ارتباط صنعت و دانشگاه و غیره مشارکت داشته باشند زیرا این امر موجب ارتقای دانشگاه می‌شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه این دانشگاه دارای ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ کادر آموزشی در سراسر ایران است افزود: طبق مصوبه هیئت امنا همه این افراد به جز حدود ۲۰۰ نفر که رشته‌های آنها مناسب دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیست تطبیق داده می‌شوند. البته بررسی شرایط افرادی که هنوز تطبیق داده نشده‌ا ند در آینده بررسی می‌شود.

جذب هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای از طریق وزارت علوم

دکتر شفیعی در مورد نحوه جذب هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای توضیح داد:‌ جذب اعضای هیات علمی برای دانشگاه فنی و حرفه ای توسط فراخوان جذب وزارت علوم انجام می شود. پس از اینکه وزارت علوم فراخوان جذب اعضای هیات علمی را اعلام کرد و افراد در این فراخوان شرکت کردند در صورت اینکه شرایط دانشگاه فنی و حرفه‌ای را داشته باشند جذب دانشگاه می‌شوند. طبق برنامه ۳۰ درصد اعضای هیئت علمی باید در مقطع دکتری و ۷۰ درصد آنها در مقطع فوق لیسانس باشند. افرادی که دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند باید سه سال سابقه فنی داشته باشند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه تطبیق کادر آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای با اعضای هیات علمی امر حساسی بود اظهار کرد: به دلیل حساسیت موضوع، آیین نامه تا چند روز قبل در اختیار افراد قرارداده نشد زیرا ممکن بود چون و چرایی در کار وجود داشته باشد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه تطبیق افراد و اعضای هیئت علمی دارای فرایندی است اظهار کرد: وقتی فردی می‌خواهد هیئت علمی شود چه کارشناس و چه هیئت علمی چه جذب و چه تطبیق در وزارت علوم فرایندی دارد که باید طی شود. در همین راستا کادر آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای که اکثرا رسمی و پیمانی هستند هنگامی که می‌خواهند با اعضای هیئت علمی تطبیق داده شوند باید تا صدور حکم چندین مرحله را طی کنند.

دکتر شفیعی با تاکید بر اینکه طبیق کادر آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای با اعضای هیات علمی به معنای ارتقاء نیست اظهار کرد: امیدوارم این فرایند تا پایان سال تمام شود و احکام کادر آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای قبل از پایان سال تبدیل به اعضای هیات علمی شود. اما تا زمانی که وزارت علوم موافقت نکند نمی‌توانیم حکم را صادر کنیم.

وی با بیان اینکه برای تطبیق دو شرط مدنظر قرار دارد گفت: شرط اول این است که افراد قبل از تاسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای، کادر آموزشی بوده باشند و شرط دوم اینکه زمانی که فنی و حرفه‌ای تبدیل به دانشگاه شد این افراد در کادر آموزشی باقی مانده باشند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه رشته تحصیلی برخی اعضای کادر آموزش در ماموریت دانشگاه وجود نداشته است گفت: البته شرایط این افراد در دست بررسی قرار دارد و در جلسه هیئت امنایی که در اسفندماه یا اوایل فروردین تشکیل می‌شود به وضعیت آنها رسیدگی خواهد شد.

دکتر شفیعی با بیان اینکه فرآیند تطبیق کادر آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌آی با اعضای هیات علمی زحمت بسیاری داشته است افزود: در این راستا جلساتی با وزیر،‌ معاون وزیر علوم، رئیس هیئت امنا و غیره برگزار و در این راستا دو کمیته صلاحیت عمومی و صلاحیت تخصصی تشکیل شد. زیرا هنگامی که حکم افراد به وزارت علوم ارسال شد آنها صورت جلسه این اکمیته را درخواست می‌کنند.

تطبیق هزار نفر از کادر آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای به هیات علمی

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به فرایند تطبیق کادر آموزشی این دانشگاه با اعضای هیات علمی اظهار کرد: تا پایان سال حدود ۱۰۰۰ عضو هیات علمی فنی خواهیم داشت.

پس از اینکه این امر صورت گرفت باید بررسی کنیم که برای ارتقای دانشگاه چه کارهایی می‌توانیم انجام دهیم.

دکتر شفیعی در ادامه در مورد شرایط عضویت در هیئت علمی توضیح داد: وزارت علوم و هیئت امنا تاکید کرده‌اند که ۳۰ سال فعالیت برای مربی و استادیار ضروری بوده و افراد پس از ۳۰ سال بازنشسته می‌شوند. البته کادر آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای باید توجه داشته باشند که تطبیق با اعضای هیئت علمی اجباری نبوده و افراد می‌توانند مدرس یا کادر آموزشی باقی بمانند. اما اگر اعضای هیئت علمی شدند وزارت علوم اجازه نمی‌دهد که بیش از ۳۰ سال فعالیت کنند.

افزایش حقوق اعضای هیات علمی از سال آینده

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ادامه در مورد حقوق افراد اظهار کرد: حقوق امسال تغییری نخواهد کرد و افزایش حقوق از سال آینده صورت می‌گیرد.

همچنین افراد باید توجه داشته باشند که هنگامی که تبدیل به عضو هیات علمی می‌شوند از دیدگاه وزارت علوم وظایفی دارند البته از افراد انتظار ارائه مقالات ISI وجود ندارد.

وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای دارای دو طیف هیئت علمی است توضیح داد: یک طیف افرادی که کادر آموزشی بوده و تبدیل به هیئت علمی فنی شده‌اند و طیف دیگر افرادی که از قبل هیئت علمی بوده و ما ترجیح می‌دهیم که این افراد هم هیئت علمی فنی شوند اما بار موظف باید مشابه باشد.

وی از تدوین برنامه‌هایی برای ارتقای هیئت علمی خبر داد و گفت: برنامه‌هایی برای بروز کردن، آموزش دادن، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت مخصوصا با کشور آلمان و غیره برای ارتقای عضو هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نظر گرفته شده است.

لینک خبر

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط :

جذب هیات علمی وزارت علوم / تقویم فراخوان بهمن ۹۴

جذب هیات علمی دانشگاه آزاد / آغاز ثبت نام فراخوان دوم سال ۹۴

جذب هیات علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد / آغاز فراخوان جذب

جذب هیات علمی

 

فرصت یکبار دری را می کوبد! برای از دست ندادن اخبار مشابه، مشترک شوید


Rightman.ir