برگزاری آزمون دکتری تخصصی توسط دانشگاه ها
وزیر علوم با بیان اینکه آزمون عمومی برای پذیرش در مقطع دکتری تخصصی برگزار می شود ، گفت: گزینش در بخش تخصصی توسط دانشگاه ها صورت می گیرد.
دکتر محمد فرهادی ، در حاشیه مراسم بدرقه کاروان اعزامی به رقابت های بیست و هشتمین یونورسیاد ورزشی دانشجویان جهان در جمع خبرنگاران ، در مورد حذف آزمون دکتری تخصصی اظهار کرد: این آیین نامه ابلاغ شده است و بر اساس آن ، آزمون عمومی برگزار می شود و دانشجویان برگزیده، در آزمون تخصصی که توسط دانشگاه ها برگزار می شود شرکت کرده و گزینش تخصصی توسط دانشگاه ها صورت می گیرد.
وی در ادامه در مورد توقف پذیرش دانشجو در ۱۶۰ رشته اظهار کرد: این توقف پذیرش ، هم در دانشگاه آزاد و هم در دانشگاه هایی که در آنها این رشته ها حداقل امکانات برای پذیرش دانشجو را نداشته اند ، صورت گرفته است.
وزیر علوم در مورد حذف کنکور سراسری نیز توضیح داد: در کنکور امسال حدود ۸۸۷ هزار نفر شرکت کرده اند و تعداد صندلی های دانشگاه بیشتر از این تعداد است. بنابراین اگر دانشجویان به درستی انتخاب کنند ، همگی وارد دانشگاه می شوند مگر اینکه برخی بخواهند در رشته هایی که داوطلب بیشتری دارند، پذیرش شوند. این در حالی است که در رشته هایی همچون رشته های گروه فنی و مهندسی ، تعداد شرکت کنندگان از تعداد صندلی ها کمتر است.
منبع: ایسنا
اخبار مرتبط :
آزمون استعداد تحصیلی ، زبان ، دروس اصلی و پایه معیار ورود به دوره دکتری ۹۵
حذف آزمون دکتری تخصصی از سال ۹۵ / دانشگاه دانشجو را ارزیابی می کند
آزمون دکتری ۹۵ / پذیرش دانشجو دکتری با امتحان GRE
آزمون دکتری ۹۵ و ۹۶ – تغییر نحوه پذیرش / برگزاری کنکور دکتری ۲ بار در سال
رایتمن آزمون دکتری کنکور کارشناسی ارشد آزاد 95 96 جذب هیات علمی نتایج آزمون منابع کنکور دکتری کارشناسی ارشد فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد پی اچ دی کنفرانس همایش فرصت مطالعاتی بورسیه اپلای ادامه تحصیل مقاله پایان نامه

