اولین همایش ملی چالش های امنیت و سلامت در محصولات کشاورزی و آبزی پروری ، در تاریخ ۷ بهمن ماه ۹۴ ، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار می گردد.
تاریخ های مهم
آخرین مهلت ارسال مقاله : ۱۵ دی ماه ۹۴
تاریخ اعلام نتایچ نهایی داوری مقاله : ۳۰ دی ماه ۹۴
آخرین مهلت ثبت نام در همایش : ۵ بهمن ماه ۹۴
زمان برگزاری همایش : ۷ بهمن ماه ۹۴
محور های همایش
- صنایع غذایی :
- غذاهای فرا سودمند
- استفاده از نگهدارنده های طبیعی
- بسته بندی های زیست تخریب پذیر
- استفاده از بیوسنسورها در صنایع غذایی
- بررسی آلاینده ها و سموم در صنایع غذایی
- رویکردهای نوین در تشخیص تقلبات مواد غذایی
- کاهش میزان فرآوری در تولید محصولات غذایی سالم
- استفاده از ضایعات مواد غذایی برای تولید ترکیبات زیست فعال
- شیلات و آبزی پروری :
- معرفی محصولات جدید آبزی پروری
- مدیریت تغذیه و غذا در سلامت آبزیان
- تولید محصولات فراسودمند آبزی پروری
- نقش بسته بندی های نوین در سلامت محصولات آبزی پروری
- راهکارهای موثر در افزایش ماندگاری محصولات آبزی پروری
- کاربرد بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی در محصولات آبزی پروری
- زراعت :
- فن آوری های نوین در تولید محصولات کشاورزی سالم
- نقش استفاده بهینه از کودها و سموم در سلامت محصولات کشاورزی
- نقش کشاورزی پایدار و ارگانیک در امنیت و سلامت محصولات غذایی
- خاک شناسی :
- گیاه پالایی و نقش آن در سلامت خاک و محیط زیست
- پایش خاک به عنوان بستر تولیدات گیاهی سالم
- ریزگردها و پیامدهای آن در محیط زیست و تولید محصولات کشاورزی سالم
- تاثیر فناوری های نوین در کنترل و کاهش آلودگی های زیست محیطی خاک، آب و گیاه
دبیرخانه همایش
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
تلفن دبیرخانه همایش :
۰۶۱-۳۳۳۴۸۳۶۵
۰۶۱-۳۳۳۴۸۳۶۱
پست الکترونیک همایش : [email protected]
اعتبار و صحت سنجی همایش
سایت اولین همایش ملی چالش های امنیت و سلامت در محصولات کشاورزی و آبزی پروری (http://ssaap.iauahvaz.ac.ir)، زیر دامنه سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز (http://iauahvaz.ac.ir) می باشد.
لینک اولین همایش ملی چالش های امنیت و سلامت در محصولات کشاورزی و آبزی پروری
رایتمن آزمون دکتری کنکور کارشناسی ارشد آزاد 95 96 جذب هیات علمی نتایج آزمون منابع کنکور دکتری کارشناسی ارشد فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد پی اچ دی کنفرانس همایش فرصت مطالعاتی بورسیه اپلای ادامه تحصیل مقاله پایان نامه


