۱۶:۴۹ دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴
rightman.ir
گرنت های تحصیلی داخل و خارج از کشور
خانه » گوناگون » رفع بی اختیاری ادراری با تزریق سلول های بنیادی برای نخستین بار در کشور

Rightman.ir

رفع بی اختیاری ادراری با تزریق سلول های بنیادی برای نخستین بار در کشور

رفع بی اختیاری ادراری با تزریق سلول های بنیادی برای نخستین بار در کشور

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه طبق یکی از تحقیقات انجام شده در این مرکز مشخص شده است که با استفاده از تزریق سلول های بنیادی در گردن مثانه زنانی که بی اختیاری متوسط دارند، می توان عضلات آن را تقویت و مشکل بی اختیاری آنها را برطرف کرد، گفت: خواستار پیگیری بیشتر بر روی طرح تحقیقاتی مذکور هستیم تا از روش های دیگر مانند روش PRP نیز استفاده کنیم.

دکتر عبدالرسول مهرسایی اظهار کرد: طرح های تحقیقاتی این مرکز به سه دسته تز دانشجویی، طرح های تحقیقاتی که از طرف هیات علمی مطرح می شود و طرح های دانشجویان دکتری PHD تقسیم می شود.

وی تصریح کرد: یکی از طرح های تحقیقاتی این مرکز طرح استفاده از تزریق چربی به سلول های بنیادی برای جلوگیری از بی اختیاری ادراری است که در سال گذشته به اتمام رسید و نتایج آن نیز اعلام شد.

این متخصص اورولوژی گفت: در نتیجه این طرح مشخص شد که با استفاده از تزریق سلول های بنیادی در گردن مثانه زنانی که بی اختیاری متوسط دارند، می توان عضلات گردن مثانه را تقویت و مشکل بی اختیاری آنها را برطرف کرد.

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات اورولوژی دانشگاه تهران در ادامه افزود: خواستار پیگیری بیشتر بر روی طرح مذکور هستیم تا از روش های دیگر مانند روش PRP نیز استفاده کنیم.

مهرسایی در پایان خاطر نشان کرد: طرح الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی ژنوتایپینگ اشرشیا کلی مقاوم به فلوروکینولون قبل و بعد از بیوپسی پروستات در بیماران مشکوک به سرطان پروستات از دیگر طرح های تحقیقاتی این مرکز است که ارزش آن در استفاده از آنتی بیوتیک مناسب برای انجام بیوپسی پروستات است که این طرح در حال انجام و فاز اولیه است.

لینک خبر

منبع: ایسنا

 

فرصت یکبار دری را می کوبد! برای از دست ندادن اخبار مشابه، مشترک شوید


Rightman.ir